Doresti un website de prezentare, un portal de stiri sau un blog? Pentru toate acestea iti vom pune la dispozitie o platforma cms prin care iti poti gestiona singur website-ul.

Daca ai o preferinta pentru un anumit sistem, vom alege impreuna, daca nu decizia alegerii platformei cms se va face in functie de ce este cel mai potrivit afacerii tale in functie de functionalitatiile dorite.

Lider in zona CMS este cu 30% din websiteuri create  WordPress, iar peste 10% din magazinele online existente sunt realizate cu Woocommerce (modulul de e-commerce din platformă WordPress), pe cat de multe avantaje prezinta WordPress ca si interfata de administrare, prezinta si multe vulnerabilitati de securitate, fiind unele dintre cele mai atacate platforme si cu vulnerabilitatile cele mai exploatate. Important indiferent de platforma pe care o alegi este sa fie intretinuta si sa fie updatate constant extensiile cat si template-urile – pentru asta venim in intampinare si timp de un an de zile ne vom ocupa noi de aplicarea update-urilor de securitate, iar ulterior iti vom da cea mai buna oferta daca vei dori sa beneficiezi de suportul nostru.

Pachetul pentru start-up nation poate fi negociat in functie de nevoile tale:

  •  Ca si aplicant in editia din 2017 am inteles ca cel mai important aspect intr-o afacere la inceput este clientul si atragerea de clienti noi odata cu pastrarea celor vechi. 
  • Considerand cele de mai sus am inclus unul dintre cele mai consistente bugete de promovare in pachetul cu website  – 1200 ron in pachetul standard – asta va insemna ca vei beneficia de reclame pe facebook sau google in valoare de aceasta suma.

Este foarte important ca viitorul tau website sa fie accesibil de oriune, de aceea ne vom asigura ca functioneaza atat pe calculator/ laptop cat si pe dispozitive mobile.

Vei primi odata cu website-ul si conturi de email pentru tine si angajatii tai

Te ajutam sa iti creezi identitatea pe retelele sociale si sa incepi promovarea

3 ani webhosting gratuit inclus in pachet

Pentru orice fel de intrebare sau detalii contacteaza-ne acum la office@vaultapps.ro

Daca ai deja in minte numele domeniului afacerii tale il poti rezerva chiar azi la un pret de numai 5 lei lunar pe aicloud.ro